Prijzen en afspraak boeken

persoonlijke sessie

125,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig. Je gaat altijd uitgerust en fit naar huis.

Persoonlijke sessie zaterdag

Persoonlijke sessie zaterdag

145,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. Tarief voor sessies op zaterdag. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig.


Contactformulier

Wilt u eerst contact voordat u een afspraak boekt? Gebruik dan onderstaand formulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Afspraak maken

Boek hieronder direct uw afspraak. Mocht er geen geschikte tijd voor u bij staan, gebruik dan het contactformulier

 

 U kunt bij ons pinnen