Prijzen en afspraak boeken

persoonlijke sessie

95,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig. Je gaat altijd uitgerust en fit naar huis.

Persoonlijke sessie zaterdag

Persoonlijke sessie zaterdag

115,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. Tarief voor sessies op zaterdag. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig.

Persoonlijke sessie bij u thuis

115,- euro excl reiskosten

Hypnotherapie sessie bij u thuis. Reiskosten op basis van 25ct per km komen bij het genoemde bedrag op. We kunnen op voorhand aangeven wat het totaalbedrag zal zijn.

Duur 1 - 1,5 uur. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt. Tot slot word je altijd fit en vol energie wakker


Afspraak maken

Voordat we een afspraak maken vraag ik u om het onderstaande formulier in te vullen. Dit is tevens mijn voorbereiding op uw behandeling. Meestal bel ik u vantevoren om een aantal zaken kort te sluiten en u de mogelijkheid te geven eerst nog vragen te stellen voordat we een definitieve afspraak maken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 U kunt bij ons pinnen