Prijzen en afspraak boeken

persoonlijke sessie

125,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig. Je gaat altijd uitgerust en fit naar huis.

Persoonlijke sessie zaterdag

Persoonlijke sessie zaterdag

145,- euro

Duur 1 - 1,5 uur. Tarief voor sessies op zaterdag. In deze persoonlijke hypnose sessie beginnen we met een intake oftewel voorgesprek waarin je jouw probleem beschrijft. Hierop breng ik je in een ontspannen en diepe hypnose waarbij we aan je probleem gaan werken en een oplossing zoeken. Het is niet mogelijk om van tevoren precies aan te geven hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn. Soms is na 2 keer het doel bereikt, maar soms heeft een proces beduidend meer sessies nodig.


Afspraak maken

Voordat we een afspraak maken vraag ik u om het onderstaande formulier in te vullen. Dit is tevens mijn voorbereiding op uw behandeling. Meestal bel ik u vantevoren om een aantal zaken kort te sluiten en u de mogelijkheid te geven eerst nog vragen te stellen voordat we een definitieve afspraak maken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 U kunt bij ons pinnen