Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Het is mijn doel om je een zo  goed mogelijke service te bieden en je zo duidelijk mogelijk te informeren. Om dit te bereiken is het nodig enkele algemene voorwaarden te laten gelden bij het boeken van een Coaching, NLP en/of Hypnose sessie.

Afspraak afzeggen of verzetten:

Afzeggen of verzetten minimaal 24 uur van te voren  zodat ik je plaats nog aan iemand anders kan aanbieden. Bij te laat komen of helemaal niet verschijnen op de afspraak wordt de sessie volledig in rekening gebracht

Betaling:

Alle betalingen gebeuren  contant of per overschrijving vooraf . Dit mede om je toewijding te stimuleren voor het programma. Pinnen is mogelijk.

Medische klachten:

Ik ben  Hypnosecoach dus geen arts, psychiater, psycholoog of diëtist. Ik stel dan ook  geen medische diagnoses, schrijft geen geneesmiddelen voor en lever geen medische diensten . Alle therapieën zijn  gebaseerd op Hypnose en NLP methodes. 

Garantie:

Geen enkele methode  biedt garanties. Niet iedereen reageert namelijk hetzelfde . Geen enkele coach kan het eindresultaat garanderen. Net zoals geen enkele arts, psychiater, chirurg garantie kan geven over het resultaat van hun behandeling. Ik kan enkel garanderen dat ik mijn uiterste best zal doen om je te helpen je gewenste resultaat te bereiken . Een deel van het werk zal dus altijd bij jezelf liggen.

Ik behaal geweldige resultaten. In geval van ontevredenheid over de gebruikte methoden of resultaten is reclameren niet mogelijk. De methodes zijn een samenwerking tussen  jou en mij. Het mag dus  duidelijk zijn dat het resultaat sterk afhankelijk is van je motivatie en  toewijding . Ook al doe ik mijn werk correct en geef ik jou de juiste suggesties, dan nog kan er enkel van een goed resultaat gesproken worden als jij  deze suggesties ook aanvaardt en ter harte neemt. Merk ik tijdens de sessie, dat mijn methodes niets voor jou zijn dan ga ik mijn programma ook niet aan je verkopen  en  ben je me ook niets  verschuldigd, behalve deze eerste sessie.

Zou er toch een geval van ontevredenheid zijn, dan kunnen we  altijd weer alle gegeven suggesties wegnemen. Hypnose is een mentaal proces en kan alle gegeven input dus ook weer ongedaan worden gemaakt. In geen enkel geval kan er sprake zijn van enige schade, en dus ook niet van schadevergoeding of terugbetaling.

Ik ben aangesloten bij: WKKGZ Geschilleninstantie Global Network Group 

Het maken van een afspraak betekent  automatische aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden.