hypnotherapie / hypnose

Hypnotherapeut & Hypnose pijnreductie-specialist Edwin Braker, IHR, CHt

Edwin Braker (1969) is na zijn middelbare school en militaire dienstplicht gestart in de gezondheidszorg. In het prachtige vak van assistent Chirurgie en later ook de Anesthesie heeft hij, naast de anatomie, fysiologie, pathologie en pijnbestrijding ook veel mensenkennis opgedaan.

In de jaren erna is Edwin werkzaam geweest bij diverse medische (technische) bedrijven. Hij heeft nationaal en internationaal management en directiefuncties bekleed. In de avonduren heeft hij zijn Master-diploma Bedrijfskunde (MBA) behaald.

In al zijn functies heeft zijn focus gelegen op de groei en ontwikkeling van mensen. Waar sta je nu en waar kun je naartoe......

 

In die hoedanigheid heeft Edwin diverse Hypnotherapie en hypnose studies gevolgd bij verschillende (internationale) instituten. Edwin beheerst, conversationele hypnose technieken, Directe Hypnose, NLP, Milton Erickson, Quantum Hypnose, snelle inductie technieken etc

Edwin is "Certified Member of the International Association of Professional Conversational Hypnotists". Wereldwijd één van de meest toonaangevende opleidings- en certificeringsinstituten op het gebied van Hypnose- en Hypnotherapie. (www.iapch.org)

Daarbij IHR, Medisch Internationaal Hypnothereut en HypnotherapieCoach (IHR medical certified & registered hypnotherapist & hypnosiscoach) https://www.ihr-register.com/nl/

Ik ben aangesloten bij CAT Complementair. Een beroepsorganisatie voor alternatief therapeuten, binnen deze organisatie heb ik ook mijn beroepsverzekeringen ondergebracht.

 

Tevens is Edwin gecertificeerd en toegelaten tot de elite-groep die het Jeffrey Stephens Protocol (Whole Life Mastery Hypnosis) mag toepassen. Het Jeffrey Stephens 10-step protocol is een directe, snelle en universeel toepasbare methode voor echt hypnose-veranderwerk. Het maakt niet uit welk issue: pijnreductie, afvallen, stoppen met roken etc....

 

Edwin heeft succesvol de Masterclasses Pijnreductie gevolgd en is hierin gecertificeerd.

Pijnreductie wordt met name gedaan middels  OldPain2Go (Steven Blake), The Arrow Technique van Freddy Jacquin, volgens de methode van Igor Ledochowski en middels het Jeffrey Stephens protocol.

 

De praktijk ligt midden in het Landgoed van Twickel, op "erve Klein Buren". U voelt hier direct de rust en ontspannenheid, dit is een goede start voor elke sessie. Na afloop (als het seizoen daar is) neemt u van de fruitboomgaard iets mee voor onderweg. Kijk op de website erve Klein Buren voor meer informatie.

 

Bekijk wat Hypnotherapie nog meer voor u kan betekenen op onze andere websites: www.hypnotherapiepraktijk.eu

www.edwinbraker.nl